Hegn

Your Garden opfører hegn efter Deres individuelle ønsker og behov. Har De behov for at få opført et hegn eller erstattet det gamle med en mere holdbar og kønnere model, så kan De trygt henvende Dem til Your Garden.

Vi har stor erfaring med at opføre hegn til ethvert formål og efter enhver smag. Måske skal hele Deres ejendom indhegnes, så De kan holde ubudne gæster ude eller undgå at Deres dyr stikker af? Måske har De en dejlig terrasse, som skal indhegnes for at undgå for meget blæst? Vi arbejder i forskellige materialer alt efter kundens ønsker, men kan blandt andet tilbyde flotte hegn i naturtræ. Hvis det er et levende hegn, De er på udkig efter, har vi også stor ekspertise inden for dette felt.

Kontakt os gerne hvis vi skal være behjælpelige med opsætning af hegn ved dit næste projekt. Vi kører både ud i Herning, Silkeborg, Ikast og de omkringliggende byer.

Lad os høre fra dig

Det er vigtigt for os at kunne opfylde kundens ønsker, og vi lægger derfor vægt på at finde spændende løsninger, der kan opfylde lige netop Deres behov.

Få hjælp i hele Midtjylland

- Ikast, Herning og Silkeborg

Med vores mange år i branchen, har vi løst opgaver for kunder i hele det Midtjyske område. Vi servicerer privat- og erhvervskunder i området omkring Herning, Ikast og Silkeborg.

Har du et projekt vi måske kunne hjælpe med? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtig som overhovedet muligt