Almindelig træfældning

Almindelig træfældning bruges i de tilfælde hvor der er plads nok til at træet kan lægges ned i sin fulde højde og hele kronens bredde. I så fald fældes træet helt nede ved roden. Træet kan, ved hjælp af professionelt udstyr, styres og lægges ned med ganske få graders nøjagtighed.

Hælder træet kan det styres i den rigtige retning ved hjælp af kiler. Men har træet en kraftigere hældning vil vi anvende et kraftigt spil til at tvinge træet i den ønskede position.

Der kan være forskel på forskellige træsorters styrke og bøjelighed. Dette kan have stor indflydelse på den metode der skal bruges til træets fældning.

Your Garden tilbyder dig professionel assistance med professionelt udstyr ved alle former for træfældning. Kontakt os og lad os give dig et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi hjælper med træfældning i både Herning, Silkeborg og Ikast samt de omkringliggende byer.

Lad os høre fra dig

Det er vigtigt for os at kunne opfylde kundens ønsker, og vi lægger derfor vægt på at finde spændende løsninger, der kan opfylde lige netop Deres behov.

Få hjælp i hele Midtjylland

- Ikast, Herning og Silkeborg

Med vores mange år i branchen, har vi løst opgaver for kunder i hele det Midtjyske område. Vi servicerer privat- og erhvervskunder i området omkring Herning, Ikast og Silkeborg.

Har du et projekt vi måske kunne hjælpe med? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtig som overhovedet muligt