Stubfræsning/rodfræsning

Vi fjerner din træstub!

Efter træfældningen kan vi tilbyde at stubfræse eller rodfræse om man vil, ned til 35 cm under jordhøjden. Vore stubfræsere er på hjul og derfor meget skånsomme ved underlaget. stubfræser så vi kan udfører alle former for stubfræsning.Intet er for stort eller for småt.
Vi arbejder typisk med stubfræsning på hele midtjylland.

Vi udfører stubfræsning overalt fra små baghaver til store alleer og behøver kun 90 cm i bredden for at få vore stubfræsere ind.Vi kan også fjerne rødderne fra og buske. Stubfræsning er langt mere skånsom for omgivelserne end traditionel opgravning med gravemaskine af rødder og stubbe.Disse kan ved opgravning trække lange spor i græsplæne og belægning med efterfølgende dyr og vanskelig reetablering.

Efter endt stubfræsning kan der igen plantes samme sted eller sås græs.Gamle træstubbe der står i græsplænen er et stort irritationsmoment og kan nemt ødelægge plæneklipperen.Vi giver gerne et gratis uforpligtende tilbud på stubfræsning af alle de stubbe der står i haven.

Skal du have hjælp til fjernelse af træstub? – så tager vi os af din stubfræsning. Vi arbejder typisk i midtjylland, men Bor du andre steder i jylland løser vi selvfølgelig opgaven for dig alligevel.

Lad os høre fra dig

Det er vigtigt for os at kunne opfylde kundens ønsker, og vi lægger derfor vægt på at finde spændende løsninger, der kan opfylde lige netop Deres behov.

Få hjælp i hele Midtjylland

- Ikast, Herning og Silkeborg

Med vores mange år i branchen, har vi løst opgaver for kunder i hele det Midtjyske område. Vi servicerer privat- og erhvervskunder i området omkring Herning, Ikast og Silkeborg.

Har du et projekt vi måske kunne hjælpe med? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtig som overhovedet muligt