Topkapning

Er træerne i din have blevet for store og høje eller har de fået for stor krone som tager al lyset, og er pladsen for trang til at fælde, er TOPKAPNING løsningen på dette.

TOPKAPNING vil sige, at vi, enten ved hjælp af lift eller ved træklatring, skærer træet ned ovenfra i mindre stykker som efterhånden hejses ned på jorden. Ved denne teknik kan vi således nedskære og fælde meget store træer tæt på bygninger, vej, elledninger osv. uden fare for at skade disse og der behøves kun ganske lidt plads på jorden.

Ønsker du træet opskåret til brænde, flis eller blot bortskaffes, tager Your Garden sig også af dette. Vi tilbyder ligeledes også at fjerne træstubben og rødder i jorden samt forberede den til videre anlægsarbejde med bede og græsplæne efter dine ønsker.

I Your Garden har vi sikkerhed og præcision i højsædet. Vi er professionelt uddannede med flere års erfaring i topkapning og anden beskæring af buske og træer, og vi bruger selvfølgeligt professionelt udstyr til alle opgaver. Ingen træer er for store, for utilgængelige eller for vanskelige for Your Garden.
Kontakt os og lad os give dig et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi har vores primære gang i området omkring Silkeborg og Ikast.

Fancy Gallery Error:
No gallery with the ID 2 was found or you have not created albums for it yet.

Lad os høre fra dig

Det er vigtigt for os at kunne opfylde kundens ønsker, og vi lægger derfor vægt på at finde spændende løsninger, der kan opfylde lige netop Deres behov.

Få hjælp i hele Midtjylland

- Ikast, Herning og Silkeborg

Med vores mange år i branchen, har vi løst opgaver for kunder i hele det Midtjyske område. Vi servicerer privat- og erhvervskunder i området omkring Herning, Ikast og Silkeborg.

Har du et projekt vi måske kunne hjælpe med? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtig som overhovedet muligt