Profil

Your Garden startede i 2009. Virksomhedens værdier er blandt andre, at kvaliteten af det arbejde, der udføres for kunden, skal være i højsædet. Vi er omhyggelige, og mener, at selv de små detaljer skal være 100% i orden.

Vi er desuden meget fokuseret på at have en god kundekontakt. Fra et projekt påbegyndes til det afsluttes, skal kunden føle sig respektfuldt behandlet. Vi sætter pris på en god og behagelig kommunikation med vore kunder, og vi vil gøre vort bedste for, at samarbejdet er optimalt for begge parter.

Your Garden ønsker at være en virksomhed, der kan tilbyde en bred vifte af forskelligt anlægsarbejde. Det er vigtigt for os at kunne opfylde kundens ønsker, og vi lægger derfor vægt på at finde spændende løsninger, der kan opfylde lige netop Deres behov.

VI SKABER DRØMMEHAVEN

Direktør, Jakob Skov Jensen

Lad os høre fra dig

Det er vigtigt for os at kunne opfylde kundens ønsker, og vi lægger derfor vægt på at finde spændende løsninger, der kan opfylde lige netop Deres behov.

Få hjælp i hele Midtjylland

- Ikast, Herning og Silkeborg

Med vores mange år i branchen, har vi løst opgaver for kunder i hele det Midtjyske område. Vi servicerer privat- og erhvervskunder i området omkring Herning, Ikast og Silkeborg.

Har du et projekt vi måske kunne hjælpe med? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtig som overhovedet muligt