Græsplæne

Hvad enten du står og skal anlægge en helt ny græsplæne eller bare ønsker at få din gamle græsplæne restaureret og renset, er Your Garden klar med både ekspertise og effektivitet.

Når en helt ny græsplæne skal anlægges er der mange overvejelser i spil. Hvilken brug skal plænen kunne holde til? Hvilken type jordbund har jeg? Og hvor stor vedligeholdelse ønsker jeg at der skal være? Skal plænen være klar med det samme, eller kan jeg vente på at frøene spirer og gror? Derfor er det godt at have en god sparringspartner i din Your Garden-anlægsgartner.

Vi har stor erfaring med de mange forskellige frøblandinger, som markedet tilbyder og kan kombinere vores viden med præcis dit behov. Også rullegræs lægger vi let og hurtigt.

Frø eller rullegræs?

Når valget står mellem frø og rullegræs er der flere overvejelser at gøre sig. Ved frø er processen billigere, og der er et større udvalg i forskellige græstyper. Til gengæld går der flere måneder, før plænen er helt klar til brug. Med rullegræs er din græsplæne perfekt fra dag ét. Til gengæld er udvalget lidt mere begrænset og prisen en smule højere. Your Garden er klar med den fornødne rådgivning.

Valg af frøtype

Den typiske plæneblanding er en Classic Turfline eller villaturf. Der indeholder både rajgræs, rødsvingel og engrapgræs. Denne blanding tilpasser sig de fleste forhold. Alt efter, hvordan den plejes vil enten, rødsvingler, rajgræssen eller engrapgræssen vinde frem. Selvfølgelig har selve jordbundsforholdene også indflydelse på hvilken art der bliver dominerende. Dermed er den et sikkert valg til mange brugsplæner.

Er du mere til prydplæne er Golf Turfline’s det flotteste valg. Den består af få græssorter, der bedre kan tåle en kort klipning, men bliver mere tæt. Den skal gødes flere gange årligt, og gerne vertikalskæres, for at den ikke gror til og for de flestes vedkommende ender op i mos.

Herudover har du mulighed for at vælge blandinger til skyggede forhold, sandede forhold, våde forhold, blandinger med mikrokløver og meget andet.

Lad os høre fra dig

Det er vigtigt for os at kunne opfylde kundens ønsker, og vi lægger derfor vægt på at finde spændende løsninger, der kan opfylde lige netop Deres behov.

Få hjælp i hele Midtjylland

- Ikast, Herning og Silkeborg

Med vores mange år i branchen, har vi løst opgaver for kunder i hele det Midtjyske område. Vi servicerer privat- og erhvervskunder i området omkring Herning, Ikast og Silkeborg.

Har du et projekt vi måske kunne hjælpe med? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtig som overhovedet muligt