Robocut

Your Garden opruster med verdens sejeste have/park-maskine
ROBOCUT er navnet på Your Gardens nyeste investering, der kan hjælpe dig med alverdens opgaver i alt slags terræn. ROBOCUT er et teknologisk vidunder, der klipper græs, skrænter med en hældning på op til 55 grader, stubfræser, slagleklipper og meget andet – uanset om det er vådt og glat, stejlt eller fladt.
ROBOCUT er kraftfuld, driftssikker og fjernbetjent med en rækkevidde op til 300 meter – og arbejder op til 25 gange hurtigere og mere effektivt end det hårde slid pr. håndkraft. Hurtigere, bedre og mere sikkert.
Om du er privat eller erhvervskunde – ring til Your Garden på 22 341 341 og hør mere om dine muligheder med verdens sejeste have/park-maskine.

Lad os høre fra dig

Det er vigtigt for os at kunne opfylde kundens ønsker, og vi lægger derfor vægt på at finde spændende løsninger, der kan opfylde lige netop Deres behov.

Har du et projekt vi måske kunne hjælpe med? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi hjælper bl.a. i Herning, Silkeborg og Ikast samt i områderne omkring Vejle og Kolding.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtig som overhovedet muligt