Your Garden tilbyder anlægsarbejde og Kloakarbejde i topkvalitet.

Your Garden har kloak-autorisation

Derfor tilbyder Your Garden både kloakering ved nybyg, seperatkloakering og nedsivningsanlæg på din grund. Vi går til jobbet med sans for detaljen og sørger for at både det formelle og juridiske er i orden, da vi er kloakautoriserede.

Kloakseparation
Når det gælder separering af kloak, er Your Garden klar med ekspertise, effektivitet og god færdigbehandling.
De mange skybrud og de generelle ændringer i klimaet betyder, at flere og flere kommuner sætter gang i kloaksepareringerne. Hvis du er en af de ramte husejere, tilbyder vi dig professionel service, rimelige priser – og vi sørger for, at der ser ordentligt ud i din have/på din grund, når kloakprojektet er færdig. Det betyder, at vi stamper jorden ordenligt og ikke efterlader affald eller mudder på din grund.
Skal du måske bruge anledningen til at anlægge ny indkørsel, terrasse eller noget helt tredje, så er vi eksperter i også at få det til at gå op i en højere enhed. Læs mere om belægning på hjemmesiden.
Your Garden har kloakautorisation og kan tage hånd om dit separeringsprojekt helt fra planlægning til færdigmelding hos kommunen.

Kontakt os, så vi kan opfylde dine individuelle behov for løsninger og give dig et tilbud på dem. Your Garden giver gerne tilbud på kloakprojekter i både Herning, Ikast, Horsens og Vejle – og naturligvis alle mindre byer ind imellem.
Your Garden giver gerne tilbud på kloakprojekter i både Herning, Ikast, Horsens og Vejle – og naturligvis alle mindre byer ind imellem.

Lad os høre fra dig

Det er vigtigt for os at kunne opfylde kundens ønsker, og vi lægger derfor vægt på at finde spændende løsninger, der kan opfylde lige netop Deres behov.

Har du et projekt vi måske kunne hjælpe med? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtig som overhovedet muligt