Your Garden tilbyder anlægsarbejde og Kloakarbejde i topkvalitet.

Your Garden har kloak-autorisation
Derfor tilbyder Your Garden både kloakering ved nybyg, seperatkloakering og nedsivningsanlæg på din grund. Vi går til jobbet med sans for detaljen og sørger for at både det formelle og juridiske er i orden, da vi er kloakautoriserede.

Your Garden giver gerne tilbud på kloakprojekter i både Herning, Ikast, Horsens og Vejle – og naturligvis alle mindre byer ind imellem.

Kloak ved nybyg
Your Garden er også din samarbejdpartner, når der skal lægges kloak på din nye grund. Med en kloakautorisation og en rig erfaring, hjælper vi dig, så du får den allerbedste løsning, af den bedste kvalitet.
Vi tager gerne projektet helt i mål – fra udgravning, brøndlægning, dræn og separation til et færdig resultat – også på overfladen.
Som kloakautoriseret firma kan vi være din perfekte samarbejdspartner under nybyg med både kloak og have – så sikrer du dig, at alt går op i en højere enhed. Vi sørger også for færdigmelding til kommunen.
Kontakt os for et tilbud, som løser dine specifikke kloakbehov. Your Garden giver gerne tilbud på kloakprojekter i både Herning, Ikast, Horsens og Vejle – og naturligvis alle mindre byer ind imellem.
Læs mere om haveanlæg andre steder på siden.

Lad os høre fra dig

Det er vigtigt for os at kunne opfylde kundens ønsker, og vi lægger derfor vægt på at finde spændende løsninger, der kan opfylde lige netop Deres behov.

Har du et projekt vi måske kunne hjælpe med? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtig som overhovedet muligt